marți, 7 octombrie 2008

no...pana aici ne-a fost !


De secole, se tot chionuie unii si altii sa prezica viitorul rasei umane. Unii au sustinut ca oamenii vor evolua in super-fiinte dezvoltate la capacitati incomensurabile, altii au estimat ca oamenii se vor transforma in gnomi care vor sta in casa si nu vor mai fi in stare sa faca nimic altceva decat sa se uite la televizor si sa manance popcorn.

Daaaaaaaaaaar, conform studiilor unui genetician, ambele viziuni sunt gresite pentru ca evolutia umana a facut o mica pauza, si desi, pare uimitor, se pare ca intregul sistem de evolutie de la maimuta la om a ajuns la final.

gata selectie naturala! gata mutatie genetica ! vezi 9AM

Profesorul Jones sustine ca mutatia este, de asemenea, incetinita din cauza scaderii numarului de parinti in varsta, si a cresterii numarului de copii care dau nastere altor copii si a calitatii spermei care e din ce in ce mai contaminata cu „greseli” genetice.(lol! GRESELILE din ziua de astazi nu sunt tocmai genetice!!!) Un alt factor important in evolutie este dezvoltarea la intamplare, hazardul genetic. adica amestecarea raselor...

„In concluzie ne amestecam intr-o masa mare, globala", iar viitorul nu este nici alb, nici negru si nici roz..."viitorul este maro". !!!

Deci, daca tot mai sunteti ingrijorati de Utopia care ne asteapta, e momentul sa va ganditi la alte probleme, cum ar fi criza financiara, caci nu se va naste prea curand omul cu 4 maini sau 3 ochi. Cel putin nu in lumea dezvoltata sau in vremurile ciudate pe care le traim acum.

2 comentarii:

Andi spunea...

Harnicutzo :) Baga post nou, ca scrii bine...

Anonim spunea...

:(