duminică, 29 iunie 2008

IS GOOGLE GOD?


Trust in the GOOGLE with all your heart
and lean not on your own understanding;
in all your ways acknowledge Her,
and She will direct your paths.
By Susan Harrison, extras din GOOGLE PRAYERS.

Intrebarea care ne apare inevitabil acum in minte este este: “De ce l-am venera pe Google ca pe un Dumnezeu al Internetului?”. Va invit sa va raspundeti fiecare la intrebare. v-ati lamurit? Atunci daca Google este dumnezeu, cine este Satana? Raspunsul, de data asta vi-l dau fondatorii Google, care spun ca Microsoft ar fi. De ce? Pentru ca nu a invatat ca poti face bani fara sa faci rau. Raul in acest caz este optimizarea rezultatelor cautarii. Crestini, budisti, catolici, penticostali, taoisti sau musulmani , ar trebui toti sa renuntati la religiile voastre si sa lasati Googlism-ul, noua religie sa va patrunda in cuget si-n cablul de net. noi o sa v-o propovaduim, voi trebuie sa credeti si sa nu cercetati:

Dovada nr. 1: Google este aproape singurul lucru din lume care are o entitate omniscienta , adica le stie pe toate. Indexeaza mai mult de 9, 5 bilions of webpages. Si mai este si singurul care reuseste sa sorteze informatiile pe categorii folosind tehnologia PageRank, organizand datele si facandu-le cat mai accesibile pentru noi muritorii de rand.
Dovada nr 2: Google este in ziua de azi peste tot, omniprezent. Virtual se afla in acelasi timp peste tot pe pamant. Miliarde de pagini web indexate care sunt gazduite in fiecare coltisor al pamantului, gratie minunatei inventii numita reteaua Wi-Fi.
Dovada nr 3: Google raspunde tuturor rugaciunilor noastre. Te poti ruga “Sfantului Google” iar el iti va da raspunsul tuturor cautarilor si nelamuririlor tale. Spre exemplu, daca ai nevoie rapid de informatii despre un tratament impotriva cancerului, intreaba-l pe Google si-ti va arata calea, dar el doar asta poate face. Dupa ce-ti arata calea, trebuie sa te descurci singur. Google da, dar nu baga si in sac.
Dovada nr 4: Google este practic nemuritor. Nu poate fi considerat o fiinta vie ca si noi. Algoritmii lui sunt raspanditi pe foarte multe servere, iar daca unul dintre ele pica sau se strica, un altul ii va lua in mod cert locul. Google poate teoretic sa traiasca o vesnicie.
Dovada nr 5: Google este infinit. Internetul poate teoretic ca creasca intr-una , nu are o dimensiune maxima, limita. Iar Google ii va indexa intotdeauna infinita crestere, fara limita.
Dovada nr 6: Google nu uita nimic. Google stocheaza pagini web in mod regulat si le pastreaza pe serverele sale imense. De fapt, incarcandu-ti parerile si gandurile pe Internet, vei trai mereu tanar in cache-ul Google, chiar si dupa ce mori, intr-un fel de “Google After Life”
Dovada nr 7: Google nu stie sa faca rau. Este omnibenevolent, iar o parte din filozofia corporatiei Google este credinta ca o companie poate face bani fara sa faca rau cuiva.
Dovada nr 8: Evidentele existentei lui Google sunt abundente. Daca sa vezi inseamna sa crezi, atunci navigheaza pe www.google.com si testeaza tu insuti puterea nemarginita a lui Google. Desi credinta nu este printre una din "CELE 10 PORUNCI ALE LUI GOOGLE".

Niciun comentariu: