miercuri, 19 noiembrie 2008

bye bye Coldplay ?


Membrii Coldplay se vor desparti pana la sfarsitul anului 2009, a anuntat liderul trupei, Chris Martin, care a motivat, in presa din Anglia, ca vedetele rock trebuie sa se retraga inainte de 33 de ani, cand inca au succes, potrivit 9AM.


Imi pare rau ca nu ma apucat sa scriu nimic despre concertul la care am fost in septembrie. a fost BESTIAL.. cu doi de BB. si la cat de excentric e Martin il cred in stare sa se desparta doar pentru a-i ramane in eter numele gravat cu pixuri fosforescente si sa si-l aminteasca lumea cu fluturii din Lovers IN japan zburand deasupra bataliei de la Poitiers. oricum retragerea in plina glorie e dovada de profesionalism si clasa cred...decizia le apartine, oricum.


Claudiu, cu un spirit de analist/wall-street-ist innascut crede ca e strategie de marketing...who knows?




astazi, Coldplay a lansat un nou EP, "Prospekt's March," in Suedia si Japan, iar peste 6 zile va fi lansat in intreaga lume.


Dintre cele mai tari sunt :

„Lost”, un featuring cu rapperul Jay-Z.

si remixul Osaka Sun pentru piesa „Lovers in Japan”



Coperta albumului "Prospekt's March" e asemanatoare albumului „Viva la Vida or Death and All His Friends”, ilustrand „Batalia de la Poitiers” a pictorului Eugène Delacroix.




Track list-ul EP-ului "Prospekt's March":


1."Life In Technicolour II"

2."Postcards From Far Away"

3."Glass Of Water"

4."Rainy Day"

5."Prospekt's March / Poppyfields"

6."Lost +"

7."Lovers in Japan" (Osaka Sun remix)

8."Now My Feet Won't Touch The Ground"

Un comentariu:

Alex T. spunea...

eu am citit ce a declarat chris martin in conferinta respectiva si era cu totul altceva. a spus ca va mau trece ceva timp pana cand coldplay va scoate un nou album si ca se va intampla asta, doar daca vor fi convisi ca e cel mai bun de pana atunci.
normal, se poate specula, dar cred ca pasiunea fanilor pentru ei, pasiunea lor pentru muzica, dar si castigurile uriase, nu-i vor desparti prea curand.