duminică, 10 august 2008

de la Baba Cloanta la Pitzipoanca.


Astazi vreau sa va spun o poveste. Fara ponei powerpuff roz cu svastica pe crupa. O poveste despre Baba Cloanta. Niciodata nu am inteles de ce parintii isi traumatizeaza copii cu ea, iar povestasii o folosesc mereu ca pe un cliseu al raului si al uratului. A fost si ea o femeie ca toate, mergea la serviciu, mai facea cateo rautate, mai manca un copil, mai otravea o printesa, rutina. Toti oamenii fac de-astea.

Sa facem un exercitiu : amintiti-va putin cum arata Baba Cloanta. Are parul ravasit, este cocosata, fara dintii din fata si, in acelasi timp, are niste colti mari, buze mari care atarna si un nas coroiat. Va sperie? Un pic? Ei bine ca sa nu va mai sperie deloc, va spun ca acestea sunt semnele unei sexualitati ridicate, adica a frumusetii feminine, duse catre paroxism. Insa continutul determina forma, iar un continut nu prea frumos nu scoate la suprafata Missuniversuri. Dar in esenta ei Baba Cloanta se pare ca a fost mult mai frumoasa decat Alba ca Zapada si incontestabil o intrecea pe Cenusareasa.

Buuunnn : Parul ravasit mareste senzualitatea femeii, de aceea in majoritatea religiilor femeile casatorite ar trebui sa-si acopere capul, pentru a nu ispiti alti barbati, caci fiti sinceri ce simtaminte va provoaca o femeie cu parul infoaiat, blond care se uita lasciv la voi??? Niciunul??. Evreicele ortodoxe, dupa casatorie, nu au dreptul sa-si arate parul de aceea poarta peruca si deseori isi tund parul. Femeile araba au voie doar sa-si arate ochii uneori, fiind depersonalizate prin purtarea valului.

Nasul mare si incisivii mariti sunt si ele semne ale unei sexualitati marite. Apropo stiati ca , in multe dintre triburile africane erau omorati copiii cu dintii mari. Ei credeau intuitiv ca acestia , fiind prea frumosi si avand o sexualitate marita, un fel de cupidoni narcisisti ,vor duce la pieirea neamului. Se stie ca dintii tin de dorinte, iar lipsa dintilor din fata este dovada unei blocari dure a sexualitatii necontrolate. Si cum stim ca totul se trage din copilarie, am putea presupune ca Baba Cloanta fie a fost un copil prea razgaiat si nu i s-au facut toate poftele, fie a avaut un tata alcoolic care ii batea mama, iar frustrarea de-a nu-i putea face nimic a adus-o in starea asta. PS: Baba Cloanta si-a omorat tatal mai tarziu, la 20 de ani. Nu-l mai suporta.

Oamenii suparaciosi nu stiu sa accepte umilirea dorintelor si de aceea au coloana incovo­iata. Stiti de ce Baba Cloanta zbura? Fiindca nivelul ridicat al senzualitatii, proportia uriasa a dorintelor influenteaza gravitatia si pot fi cauza multor ciudatenii. Ganditi-va cate chestii ciudate puteti face cand sunteti indragostiti. Doar ca alea sunt inspirate de bine. Astea sunt inspirate de rau . Si culmea e ca raul e mai puternic decat binele, orice am face. Asa ca ai grija ce faci, sa nu ajungi ca Baba Cloanta.

Nu stiu daca ati observat in ultima vreme, dar barbatii nu mai alearga dupa femeile care se mascaresc, isi pun tone de makeup, care se ascund in spatele mastilor de compusi chimici poliuretanici care miros frumos. Deci fetelor, s-a terminat, nu mai aveti cum sa-i pacaliti.

Toate subterfugiile fizice actuale ii fac pe barbati tot mai indiferenti fata de forma si sa acorde mai multa atentie esentei. Concursurile de frumusete nu mai sunt castigate doar de frumuseti bine impaiate care isi demonstreaza doar ca sexul vinde, dar care lupta de cateva secole incoace pentru aceeasi concilianta, echivoca si nemarginita „ Pace in lume”. In plus mirajul sanilor de silicon incepe sa se dezumfle, sau sa explodeze. Sanii de silicon arata tot mai respingator si barbatii isi pierd atractia sexuala, ca in fata unor gonflabile. Dorinta femeii de a fi frumoasa este fireasca si necesara, insa, daca o forma misto daca nu este sustinuta de un fond misto se transforma in PITZIPOANCA . EVRIKA.... Cred ca da...cred ca am facut un oarecare pas in evolutia femeii. De la Baba Cloanta la Pitzipoanca. Si sincera sa fiu nici nu stiu care e mai rea dintre varianatele astea ??

sa fii urat si rau? Sau sa fii frumos si prost??? sau sa nu mai fii deloc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

wow..ce tare e tipa de pe canapea?un id..?ceva?te iubesc..