miercuri, 20 august 2008

Kaiser Cheifs le-a zis 'Hello, Bucharest! ' ungurilor de la Sziget

Daca Lenny Kravitz ne-a facut unguri la concertul recent pe care l-a avut in Romania, a venit si vremea ungurilor sa fie facuti “romani”. La festivalul Sziget din Budapesta, spectatorii concertului Kaiser Chiefs au fost intampinati cu un "That's a nice one, BUCHAREST". via 9AM.

Poate e cazul sa ne amintim de micuta eroare pe care a afacut-o Lenny Kravitz, la concertul de pe Stadionul Cotroceni:" .

Insa suntem gata sa lasam orice ranchiuna la o parte cand vedem ca nu doar tara noastra este confundata de artisti. “Nu trec 20 de secunde si Ricky urla cat poate el de tare “Nice one, Bucharest!”, moment in care cei 65.000 de unguri din public amutesc, iar cei cateva zeci de romani rasfirati prin multime izbucnesc in fluieraturi si rasete. Ricky isi da seama ca ceva nu e bine, se uita la tobosar, acesta ii sopteste capitala de 1000 de puncte, iar solistul se intoarce catre microfon, rostind un “uhh… Budapesht… Budapesht.” Pentru un public derutat , nu stiu in ce masura stiu ei de Bucuresti, oricum, hehe si poate putin supaarat.”, mai adauga Ovidiu pe blogul sau.

Destul de suparati, ungurii si-au aratat nemultumirea fata de acest “Hello, Bucharest!” si pe cateva bloguri si site-uri maghiare, ironizandu-i pe cei de la Kaiser Chief si mentionand ca ar fi fost un concert perfect daca ar fi stiut si pe ce lume se aflau.

Niciun comentariu: